torsdag 15 oktober 2009

Högsta instans över människors liv..

Torsdag....mornarna är kalla för årstiden när man väntar på vagnen. Det är bara att leva med. Men måste vi leva med ett samhälle som blivit så jävla kallt att man räknas som arbetslös av försäkringskassan trots att man varit timanställd och tjänat över trehundratusen. Timanställd räknas inte som sjukpenningrundande inkomst längre. Hur blev det så????
Jo först framställer man svenska folket som en arbetsskygg art som helst är ledig och sen fuskar till sig bidrag och sen säger man att man ska göra något åt det och att alla ska få jobb och de som behöver ska få stöd att ta sig tillbaks till arbetsmarknaden igen.....

Av någon obregriplig anledning röstar många på de som faktiskt förolämpar människor...ja ja många ångrar sig nog idag, andra skrattar hela vägen till banken.....men jag undrar om någon tänkte sig regler som gör att vissa arbeten plötsligt inte räknas som arbete längre. Jag vet inte om kvinnan från Alingsås ifråga hade jobbskatteavdrag heller efter som hon tydligen inte hade nåt jobb. Man kan bli förbannad på Försäkringskassan men någon har ju bestämt regelverket de har att arbeta efter.

Har Försäkringskassan plötsligt blivit sveriges högsta domstol??????

Undrar Vinön

1 kommentar:

  1. Hejsan Vinön :) Ja du det här med timanställda...det är ju ett jobb liksom vilket annat jobb som helst....Med ett undantag..Utan timanställda så skulle ingen kunna ta ledigt från sin arbetsplats, ingen skulle kunna få vara sjuk..Vi skulle få jobba tills vi stupade....Så det jag vill ha sagt är att: Alla timanställda o alla vikarier NI ÄR GULD VÄRDA..O ni borde alltså o ska räknas som arbetstagare.....Hälsa Till Singla....Kramen Till Er Båda / Crazy/RM..

    SvaraRadera